[Afisz. Incipit] Komunikat. W związku ze zmianą systemu pieniężnego ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o punkatch wymiany pieniądza w Elblągu.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.