Ex Libris Semsey, András [A. Fery]. - Fery, Antal (1908-1994) (1961)
Przedstawia średniowieczny statek z wydętymi żaglami i pływającymi koło niego rybami. Napis u góry: Ex Libris i u dołu Semsey András. Pod kompoz. ołówkiem sygn. aut. i data.