[Widok ogólny na Gdańsk z góry] : [Targ Węglowy] / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1974)
Przedstawia widok ogólny na Gdańsk z góry, widoczny Targ Węglowy i Zbrojownia.