[Widok ogólny na Gdańsk z góry] : [Targ Węglowy] - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1974)
Przedstawia widok ogólny na Gdańsk z góry, widoczny Targ Węglowy i Zbrojownia.
Tytuł nadany przez katalogujacego na podstawie przedstawienia.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Targ Węglowy (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk