[Afisz. Incipit] Uwaga! Powiatowy Zarząd Związku Walki Młodych w Elblągu zaprasza ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie tanecznej 6.09.1947 r. w sali Zarządu Miejskiego.
Keywords: Związek Walki Młodych -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.