[Afisz. Incipit] Koło Towarzyskie Współpracowników W.K.P.P.S. w Gdańsku urządza pierwszą zabawę ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w sali "Pod Grunwaldem" 5.01.1947 r. (Gdańsk-Siedlce).