Ile nafty wydobywa się rocznie w Polsce, a ile w Niemczech? = Wieviel Petroleum liefert Polen und wieviel Deutschland?. ([S.l. : s.n., 1921)
Propagandowy druk z okresu plebiscytu.
Data wyd. na podst. treści.
Tekst równol. w dwóch językach.
Keywords: Plebiscyt -- Polska -- Śląsk, Górny (region) -- druki ulotne