Ex Libris Dr. Hermann Wiese J. Rumansky. - Rumanský, Igor (1946-2006) (1993)
Wśród krzyżujących się linii zarys stojącej kobiety z dzieckiem na ręku. Wzdłuż prawej krawędzi napis: Ex Libris Dr. Hermann Wiese.