[Afisz teatralny] Carl Zeller - Ptasznik z Tyrolu : Operetka w 3-ch aktach / Teatr Muzyczny w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz teatralny informujący o spektaklu. Reżyseria: Michał Ślaski, scenografia: Janusz Krassowski, kierownictwo muzyczne: Mieczysław Krzyński, choreografia: Mikołaj Kopiński.