18. Gesang-Fest in Ohra im Vereinssaal am Sonntag, den 23. Mai 1909, abends 6 Uhr. (Danzig : [s.n.], 1909)
Tekst z pieśniami wykonywanymi 23 maja 1909 r. w Gdańsku-Oruni (Ohra).
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Pieśni niemieckie -- 1870-1914 -- teksty