[Afisz. Incipit] Ogłoszenie zostały uruchomione warsztaty szewskie pod fachowym kierownictwem przy Towarzystwie Przyjaciół Żołnierza we Wrzeszczu ulica Kopernika Nr 18 ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o warsztatach.