[Afisz. Incipit] Ogłoszenie zostały uruchomione warsztaty szewskie pod fachowym kierownictwem przy Towarzystwie Przyjaciół Żołnierza we Wrzeszczu ulica Kopernika Nr 18 ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o warsztatach.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.