Heinrich Theodor von Schön Eduard Eichens. - Eichens, Eduard (1804-1877) (1840)
Przedstawia portret w popiersiu Heinricha Theodora von Schöna, konserwatora zamku malborskiego, na tle zamku. Wykonany na podst. rysunku Johanna Eduarda Wolffa.