Oberpfarrkirche St. Marien : Konzert des Berliner Sinfonie (Blüthner) Orchesters. (Danzig : [s.n., 1911)
Program koncertu, który miał miejsce w Gdańsku (1911-1933?) w Bazylice Mariackiej.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła