Ex Libris Dr Jerzego Wnorowskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1966)
Przedstawia abstrakcyjny układ linii, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr Jerzego Wnorowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.