Księgozbiór Poza Cenzurą / Henryk Feilhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1985)
Owalna tarcza z kutym obramowaniem, pośrodku litera S przepleciona przez kotwicę, napis w otoku: Księgozbiór Poza Cenzurą. Pod wyobrażeniem wyciśnięty napis: Solidarność oraz ołówkiem inicjały artysty, nr odbitki II 25/100 i data.