Ex-Libris N. C. Nielsen - Möbius, E.; Nielsen, N. C. ([S.l., 1947)
Przedstawia brzeg morski, nad morzem przelatuje stadko gęsi. Napis u góry: Ex-Libris, u dołu N. C. Nielsen.
Nazwisko aut., technika graf. i data na odwrociu.