Zarządzenie Starosty Powiatowego pow. gdańskiego w sprawie "Dwutygodniowej Akcji Czystości" / Kocan Tomasz. - Kocan, Tomasz (działacz polityczny) ([s.n.], 1950)
Afisz z treścią zarządzenia z 26.04.1950 r.