Ex Libris Ludo Segers / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1957)
Na tle gwiaździstego nieba oko, w lewym rogu u góry słońce i jednorożec, napis: Ex Libris Ludo Segers. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.