[Gdańsk, szachulcowy budynek na rogu ul. Katarzynki i Podmłyńskiej] [fot. Hubert Müller]. - Müller, Hubert (architekt) (2013)
Przedstawia dom szachulcowy na rogu ulic Katarzynki i Podmłynskiej, ok. 1943 r.