Nowe dziennikarstwo : comics journalism / Matylda Sęk. - Sęk-Iwanek, Matylda
Zakres i treść: dziennikarstwo wizualne, dziennikarstwo komiksowe, reportaż komiksowy, dziennikarstwo komiksowe a nowe media.