[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Francuskiej w Gdańsku zaprasza ... na wieczór artystyczny ... / Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Francuskiej w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o wieczorze 14.12.1946 r. w sopockim Grand Hotelu.