Park w Oliwie. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia Park Oliwski w Gdańsku,i, 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Park Oliwski im. Adama Mickiewicza (Gdańsk); Gdańsk (woj. pomorskie); Oliwa (Gdańsk ; część miasta)