Laudacja na cześć prof. dr. hab. Antoniego Jozafata Nowaka OFM / Walerian Słomka. - Słomka, Walerian (1933- )
1. Młodość i edukacja. 2. KUL uczelnią pracy i badań naukowych. 3. Praca dydaktyczna i kierowanie seminarium magisterskim i doktoranckim. 4. Obszar działalności pastoralnej. 5. Jubilat - człowiek, uczony, duszpasterz.