[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Państwowe Ognisko Plastyczne w Malborku ... przeprowadza dodatkowe wpisy ... / Państwowe Ognisko Plastyczne w Malborku. ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o zapisach.