Lücke - Kallenberg H. - Holzhey, Hermann (1878-1935) (1900)
Przedstawia tarczę podtrzymywaną przez dwa wspięte na tylnych nogach konie, w polu tarczy przedstawiony jest krajobraz górski, dwie góry w prześwicie trzecia. Na górnej krawędzi tarczy siedzi sowa z rozpostartymi skrzydłami. U dołu wstęga z napisem: - Lücke - Kallenberg -. Po bokach wijące się gałązki. Pod wyobrażeniem sygn aut.: H. Pod ryciną ołówkiem autograf aut.