Długi Targ 44 : fragment portalu z Dworu Artusa z popiersiem Władysława IV / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1991)
Przedstawia popiersie króla Władysława IV na portalu Dworu Artusa w Gdańsku, 1991 rok.