Długi Targ 44 : fragment portalu z Dworu Artusa z popiersiem Władysława IV - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1991)
Przedstawia popiersie króla Władysława IV na portalu Dworu Artusa w Gdańsku, 1991 rok.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Portale -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Dwór Artusa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie