Sprzedaż kwiatów przed dworcem PKP / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia pana sprzedającego kwiaty na ławce przed dworcem pkp w Gdańsku, 1978 r.