[Gimnazjum Humanistyczne Żeńskie w Tczewie] [Sala od fizyki]. (s.n.], 1929)
Przedstawia grupę dziewcząt z klasy VIII Żeńskiego Gimnazjum Humanistycznego w Tczewie, wraz z nauczycielem w sali od fizyki, w 1929 r.