Gdańsk: Dwór Artusa - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1968)
Przedstawia Dwór Artusa w Gdańsku w 1968 r.
Tytuł reką autora na rewersie.
Data ręką autora na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Dwór Artusa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Długi Targ (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk