Ex Libris Martha Poensgen AF. - Frenz, Alexander (1861-1941) (1897)
W kole obramowanym przez gałązki kwiatowe, popiersie kobiety trzymającej bukiet kwiatów. U dołu w owalnej ramce napis: Ex Libris Martha Poensgen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.