Ex Libris Martha Poensgen - Frenz, Alexander (1861-1941).; Poensgen, Martha ([Düsseldorf, 1897)
W kole obramowanym przez gałązki kwiatowe, popiersie kobiety trzymającej bukiet kwiatów. U dołu w owalnej ramce napis: Ex Libris Martha Poensgen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg. bibliogr.
Leiningen-Westerburg K. E., Deutsche und Oesterreichische Bibliothekzeichen Exlibris, Stuttgart 1901