Gdańsk Barokowa Kaplica Królewska z XVII w., fundacji króla Jana III Sobieskiego / wg fotografii barwnej T. Bilińskiego. - Biliński, Tadeusz (1920-2002) (Biuro Wydawnicze RUCH, 1973)
Przedstawia Kaplicę Królewską w Gdańsku, ok. 1975 r.