[Afisz. Incipit:] Towarzystwo Przyjaciół Dzieci w Ryjewie urządza ... rewię dziecinną p.t. "Cztery mile za piec" ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu 28.08.1949 r. w Teatrze Miejskim w Kwidzynie.