[Afisz. Incipit] Ustawa z dnia 27 kwietnia 1946 roku o głosowaniu ludowym ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z informacjami dotyczącymi referendum w czerwcu 1946 r.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Referendum w Polsce (1946); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne