Ex libris J. Gielniak. - Gielniak, Józef (1932-1972) (1965)
Przedstawia twarz wśród licznych lini falistych. W środku kursywą półkolisty napis: Ex Libris. Pod kompoz. ołówkiem autograf aut., technika graf. i data. Na dole arkusza ołówkiem napis: E. L. Ignacego Witza.