Ex libris - Gielniak, Józef (1932-1972).; Witz, Ignacy (1919-1971). ([S. l.], 1965)
Przedstawia twarz wśród licznych lini falistych. W środku kursywą półkolisty napis: Ex Libris. Pod kompoz. ołówkiem autograf aut., technika graf. i data. Na dole arkusza ołówkiem napis: E. L. Ignacego Witza.
Na dole arkusza ołówkiem napis: E. L. Ignacego Witza.