Ex Libris Lou Asperslag / [Jaroslav Lukavský]. - Lukavský, Jaroslav (1924-1984) ([wydawca nieznany], 1952)
Przedstawia mężczyznę stojącego przed ogrodzeniem, za którym znajduje się głowa kobiety o dwóch twarzach, u dołu napis: Ex Libris Lou Asperslag.