Ex Libris Ella Engel / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1959)
Piramida aztecka, przed nią kwitnąca agawa i na pierwszym planie płyta z reliefem. U góry napis: Ex Libris Ella Engel. Sygnatura artysty i nr dzieła: 136 w obrębie kompozycji.