Ex Libris Ella Engel - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Engel, Ella. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1959)
Piramida aztecka, przed nią kwitnąca agawa i na pierwszym planie płyta z reliefem. U góry napis: Ex Libris Ella Engel. Sygnatura artysty i nr dzieła: 136 w obrębie kompozycji.
Data według podanej bibliografii.
Strona Die Deutsche Exlibris-Gesellschaft, dostęp 21.05.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w