William Szekspir - Makbet / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1980)
Afisz teatralny premiery Makbeta Williama Szekspira, która miała miejsce 3.05.1980 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej.