Oscar Wilde - Chłopiec z gwiazd / projekt okładki i ilustracje Zbigniew Jujka ; Teatr Dramatyczny w Gdyni. - Jujka, Zbigniew (1935-2019) (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1988)
Program teatralny przedstawienia. Reżyseria i scenografia Janusz Tartyłło, muzyka Zenon Kowalowski, choreografia Zygmunt Kamiński, opracowanie muzyczne Włodzimierz Grzechnik.