Pozycja semantyki w polonistycznej nauce o języku - Szczepankowska, Irena (2018)
Słowa kluczowe: semantyka, edukacja polonistyczna, tendencje badawcze.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 59-60.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Semantyka; Język polski -- studia i nauczanie -- Polska