Ex Libris Dr Jerzego Kolankowskiego / [M. Grygułło]. - Grygułło, Mirosław (1925-1963) ([wydawca nieznany], 1962)
W obramowaniu widok na drabinę stojącą na kuli ziemskiej, w tle planety i gwiazdy, wzdłuż trzech krawędzi napis: Ex Libris Dr Jerzego Kolankowskiego.