[Afisz. Incipit] Teatr Małych Form Wojewódzkiej Agencji Imprez Artystycznych w Gdańsku prezentuje program p.t. Twuim-dzieciom / Teatr Małych Form Wojewódzkiej Agencji Imprez Artystycznych w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o przedstawieniu z udziałem: Jolanta Gall, Krystyna Królikiewicz.