Uzbrój się przeciwko tym cierpkościom, które cię w świecie spotykają... Rady dla córki sporządzone przez Zofię z Czartoryskich Zamoyską / Ewa Błachowicz. - Błachowicz, Ewa
Zawartość: leksykalny obraz rady w miniporadniku Zofii Zamoyskiej.