Uzbrój się przeciwko tym cierpkościom, które cię w świecie spotykają... Rady dla córki sporządzone przez Zofię z Czartoryskich Zamoyską - Błachowicz, Ewa. (2016)
Zawartość: leksykalny obraz rady w miniporadniku Zofii Zamoyskiej.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 157-158.
Streszczenie angielskie.