[Afisz teatralny. Incipit] Teatr Jednego Aktora ... Ilia Erenburg Burzliwe życie Lejzorka ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o przedstawieniu. Wykonawca: aktor Teatru Wybrzeże Henryk Abbe.