[Ekslibris] Stahlin Ed. Förster. - Förster, Eduard (1895)
W grubą ramę wpisane koło, a w nią rozeta z tarczą herbową. U dołu w prostokątnej ramce napis: Stahlin. Wzdłuż dolnej krawędzi, po lewej stronie nazwisko aut. miejsce wyd. i data. Po prawej Consee. München.